Hantverk, tryckeri och teknologi

Teknologi

Hur ser det ut på hantverksfronten existerar ens färger utanför jorden? Finns yrken som målare? Hur arbetar man med måleri? Hantverkare såsom golvläggare hur fungerar det? Vilka typer av material använder man i andra galaxer finns det trägolv i samma utsträckning som det finns här i Stockholm? Går det att trycka dekaler broschyrer i samma skala som är på jorden? Finns behov av tryckeri? Hur fungerar digitaltryck.

Vi har svårt att tro att vi är den mest högteknologiska planeten. Vi tror att det måste finnas liv med intelligens högre än vad vi har. Vi utnyttjar ju bara någon procent av vår hjärnkapacitet. Tänk om varelserna på en annan planet kan utnyttja 100% samt att de är mer välutvecklade i övrigt. Kanske har de 4 armar så att de kan arbeta med fler saker samtidigt.

Värmesystem utanför jordens atmosfär

Sidan är skapad i samarbete med Värmepump Stockholm som har en väldigt intressant ingång i detta ämne då energi i form av bergvärme eller annan typ av uppvärmningsmetod i andra planeter kan se helt annorlunda ut. Intelligent liv i andra himlakroppar kanske inte behöver värme för att överleva. De kanske håller sig vid liv med hjälp av kyla som alstras från en omvänd roll som bergvärmepumpar/värmepumpar har här på jorden.

Hur som haver är detta ett väldigt intressant ämne att diskutera samt fördjupa sig inom, för vem vet den dagen vi får besök från ett gäng främlingar som intelligent mässigt är steget före oss, vad händer då? Kommer de kolonisera vår planet och oss människor?

Hur fungerar samhället, finns offentlig sektor

utbildning

Utvecklingen i samhället från Big Bang till idag

Vi tror att utveckligen är ganska lik den vi haft på vår jord och det är även beroende på vilka varelser som har övertaget på planeten. Finns det rättsystem och hur ser man på  rättsfrågor på andra planeter? För många år sen var det stört, smartast och starkast vinner. Nu idag är detta iaf lite skillnad då vi har ett system och regler att följa. För många tusen år sedan fanns det inga direkta skrivna regler utan där visste man kanske vem som hade befälet och följde man inte efter så fick man sitt straff av ”diktatorn”.

Utbildningar och skolor

Hur ser man på utbildningar samt skolor? Finns Internet utanför jorden? Om det gör det är det lika populärt att skapa egen hemsida där ute som det är här på jorden? Ifall den är det är popularitet med bloggande samt blogg lika stort som här?

Vi tror att någon form av kommunikationsplattform finns det om de ligger i fas med vår utveckling. Dock kanske systemet fungerar helt annorlunda. Det är ofta lite av en maktfaktor vilket system och teknologi som tar täten. Idag har företagen stor makt på detta.