Hantverk, tryckeri och teknologi

Hur ser det ut på hantverksfronten existerar ens färger utanför jorden? Finns yrken som målare? Hur arbetar man med måleri? Hantverkare såsom golvläggare hur fungerar det? Vilka typer av material använder man i andra galaxer finns det trägolv i samma utsträckning som det finns här i Stockholm? Går det att trycka dekaler broschyrer i samma skala som är på jorden? Finns behov av tryckeri? Hur fungerar digitaltryck.

Vi har svårt att tro att vi är den mest högteknologiska planeten. Vi tror att det måste finnas liv med intelligens högre än vad vi har. Vi utnyttjar ju bara någon procent av vår hjärnkapacitet. Tänk om varelserna på en annan planet kan utnyttja 100% samt att de är mer välutvecklade i övrigt. Kanske har de 4 armar så att de kan arbeta med fler saker samtidigt.

Värmesystem utanför jordens atmosfär

Sidan är skapad i samarbete med Värmepump Stockholm som har en väldigt intressant ingång i detta ämne då energi i form av bergvärme eller annan typ av uppvärmningsmetod i andra planeter kan se helt annorlunda ut. Intelligent liv i andra himlakroppar kanske inte behöver värme för att överleva. De kanske håller sig vid liv med hjälp av kyla som alstras från en omvänd roll som bergvärmepumpar/värmepumpar har här på jorden.

Hur som haver är detta ett väldigt intressant ämne att diskutera samt fördjupa sig inom, för vem vet den dagen vi får besök från ett gäng främlingar som intelligent mässigt är steget före oss, vad händer då? Kommer de kolonisera vår planet och oss människor?